14.9.2013

Angry Birds

Kymmenen vuoden jälkeen matkaan takaisin Oklahomaan tapaamaan entistä isäntäperhettäni sekä ystäviäni. Tuliaisiksi oli tietenkin vietävä jotain suomalaista ja mielellään itse tehtyä. Työpaikalla asiasta juteltuani ehdotti työkaverini, että voisin tehdä isäntäperheen lapsenlapsille omat Angry Birdsit. Pidin ajatuksesta ja ryhdyin etsimään ohjeita netistä. Päädyin Ravelryn sivuille, jota suosittelen ehdottomasti kaikille käsityöihmisille! Jos olet jo kirjautunut, tässä linkki punaisen linnun ohjeeseen: 


Näiden lintujen virkkaaminen oli helppoa! Kaikki osat tehdään erillisinä osina perinteiseen amigurumi-tyyliin. Täytteenä käytin tavallista vanua. Vaikeinta koko hommassa oli saada eri osat kiinni lintuihin siten, että linnut näyttäisivät aidoilta ja ennen kaikkea vihaisilta. Silmiä tuumin myös hetken ja päädyin lopulta käyttämään mustia puuhelmiä.

Linnuille tuli kokoa paljon enemmän kuin olin ajatellut, ne ovat ihan oikean lelun kokoisia, ei mitään minijuttuja. Muuten sillä ei olisi ollut väliä, mutta se aiheutti pientä päänvaivaa lentomatkalleni. Vaivan arvoisia ne kuitenkin olivat, koska pojat pitivät lahjoistaan. Tilauksia myös satelee työpaikallani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti